El procés de classificació dels cereals, la mateixa elaboració del producte, l’emmagatzematge de les farines i sèmoles obtingudes i l’envasat d’aquests productes finals s’activen i controlen íntegrament per mitjans informatitzats.
Aquesta mateixa automatització, acompanyada de l’exhaustiu control a què es sotmeten tots els inputs del procés, ens permet oferir, a clients i persones consumidores, una
GARANTIA SANITÀRIA total i una
SEGURETAT ALIMENTÀRIA absoluta.
A més, el
Sistema de Gestió Integral implantat i certificat segons la norma
BRC (The British Retail Consortium), l’aplicació de
mètodes APPCC o les tècniques desenvolupades al nostre centre experimental de panificació i investigació i a tots els nostres laboratoris d’anàlisi i control, són eines que ens permeten garantir la
QUALITAT, tant dels productes finals transformats com del cereal que directament comercialitzem, amb la corresponent selecció i classificació prèvies.
Una proba evident del nostre compromis amb la salut i la seguretat a la feina és la certificació també del
sistema de gestió integral segons les normes
ISO 45001:2018 i
ISO 14001:2004, aixi com el respecte al medi ambient. Tot això, juntament amb la nostra
política d´igualtat entre totes les persones treballadores, ens permet d´elevar la categoria dels nostres objectius al nivell de
QUALITAT TOTAL.