Harinera Vilafranquina
Companyia especialitzada en la fabricació de farines i sèmoles de blat
H.V. està d’enhorabona per la seva primera Planta Solar Fotovoltàica.En tot moment compromets i preocupats pel Mediambient, la nostra companyia va celebrar el mes passat de setembre la posada en marxa de la seva primera planta solar fotovoltàica.

Es tracta d’una instal·lació per a l’aprofitament d’energies renovables amb una potència nominal de 100 kW, formada per 455 mòduls fotovoltàics. Està ubicada al complex industrial que l’empresa disposa dins del Recinte Interior de la Zona Franca de Càdis.

Amb aquesta instal·lació posem el nostre gra de sorra en pro d’un nou i millor model energètic “més diversificat, segur i menys contaminant”, afavorint així l’eficiència energètica i l’increment de totes les energies netes que a llarg termini contribuiran a un desenvolupament més sostenible i a un respecte més gran pel Mediambient.

Hem de destacar que aquesta nova actuació de HARINERA VILAFRANQUINA se suma a les bones pràctiques de la companyia pel que fa al reciclatge de materials, la no generació d’abocaments d’aigües residuals, el control de l’emissió de partícules sòlides a l’atmosfera, evitar l’emissió de vibracions i sorolls al medi natural i els bons resultats del nostre programa d’estalvi energètic.

Per tot això considerem que estem d’enhorabona.