Harinera Vilafranquina
Companyia especialitzada en la fabricació de farines i sèmoles de blat
Diploma concedit per la CAMARA OFICIAL DE COMERCIO E INDUSTRIA DE ARÉVALO a la nostra empresa.El passat 22 de Novembre, durant el transcurs d’un acte públic celebrat a Arévalo a iniciativa de la CAMARA OFICIAL DE COMERCIO E INDUSTRIA d’aquesta estimada població, se’ns concedí un Diploma en reconeixement a la nostra tasca empresarial.  El diploma va ser lliurat al nostre Director sr. Carlos Rodríguez, el qual el rebé de mans del President de la Cámara, sr. Ángel Partearroyo. En representació de l’ empresa hi assistí a més a més el nostre Director Comercial, sr. José Miguel Pérez.
Durant el lliurament del premi, es destacà l’aportació de la nostra companyia pel que fa a la millora de les condicions del sector agrari de la regió, el seu efecte positiu sobre els transports i l’activitat logística en general i la seva contribució per a revitalitzar i impulsar el sector industrial per les destacades inversions efectuadas i la creació de llocs de treball generada, resultant ser, segons paraules del representant de la Cámara, “un motor per a que s’instal.lessin a Arévalo noves empreses”.
De la nostra part sols ens queda agraïr molt especialment a la CAMARA OFICIAL DE COMERCIO E INDUSTRIA DE ARÉVALO el seu reconneixement i reiterar la satisfacció de la nostra empresa por haver-nos instal.lat en el seu dia en aquesta magnífica població.